Wie zijn wij?

De coaches en psychologen van Armando Theunisse zijn allen geschoold op het terrein van coaching en psychologie. Onze cliënten willen graag begeleid worden om vanuit hun motivatie het beste uit hun leven te halen!
Wij richten ons op verandering van gedrag en bieden daarbij oplossingen aan en heffen blokkades op in denken en gevoel. Daarbij is een positieve uitkomst van onze begeleiding en intrapersoonlijke groei ons doel!

Verbinding

Voor een succesvol resultaat is een goede gesprekspartner van allergrootst belang. Pas wanneer u het gevoel heeft dat u volledig begrepen wordt, kunt u diepere lagen in uzelf verkennen en aanboren.

De coaches en psychologen van Armando Theunisse zijn empathisch en kunnen zich doorgaans goed inleven in uw wensen met betrekking tot groei en ontwikkeling. De mate waarin u een ‘klik’ of verbinding voelt met uw gesprekspartner wordt door u bepaald. Indien u daarover twijfels heeft, meld het ons. In ons team heeft iedereen een eigen persoonlijkheid en wellicht dat een andere collega beter bij u past!

Ons team bestaat uit:

   Armando Theunisse

Armando Theunisse (52 jaar) heeft een brede ervaring opgedaan in de Eerstelijnspsychologie, is eveneens werkzaam als Eerstelijnspsycholoog bij Psychologenpraktijk Athos te Naarden. Hij is inzetbaar voor de begeleiding van zowel coachingsvraagstukken als psychologische begeleiding. Armando is NIP en NIBCOT geregistreerd.