Persoonlijke coaching

Wilt u beter in uw energie komen, weten wat u zelf kunt doen om minder vermoeid te zijn? Op een positieve manier het verleden verwerken? Groeien in persoonlijke ontwikkeling? Meer met uzelf in contact zijn? Uw relatie verbeteren of verdiepen? Een stap verder zetten in uw loopbaan? Wat tot nu toe niet gelukt is, nu eens eindelijk wel veranderen? Iets doen met dat sluimerende gevoel van 'dit is het nčt niet helemaal'.

Wilt u ontdekken wat er voor u echt belangrijk is?
Neem dan contact op met een van de coaches van psychologenpraktijk Armando Theunisse. In alle veiligheid en vertrouwen, wil de coach graag met u in een kort gesprek van gedachten wisselen over dat wat er bij u speelt, zodat we kunnen zien wat Armando Theunisse u hierin te bieden heeft. Zo’n gesprek is verfrissend, soms confronterend en altijd begripsvol.

In de open en eerlijke sessies die we zullen hebben kan de caoch van psychologenpraktijk Armando Theunisse u die inzichten geven, die u helpen bij het bereiken van uw doelen. We passen krachtige elementen uit bijvoorbeeld familieopstellingen (Systemisch Werk) toe om de verandering in u te bewerkstelligen. Ook EMDR kan worden toegepast om oude blokkades te doorbreken. We werken met diverse methoden en technieken die zich in de praktijk bewezen hebben.