E – Coaching & Counseling

U heeft een actuele vraag of probleem en u communiceert liever per e-mail op het moment dat u er tijd, ruimte en energie voor hebt? Meldt u dan aan via de website (contactformulier) met uw verhaal en hulpvraag. Een van onze coaches mailt u dan persoonlijk of uw hulpvraag met e-coaching begeleid kan worden. Soms wordt er persoonlijke sessies en/of counseling aangeraden.

Elk e-coachingstraject wordt gestart met een persoonlijke ontmoeting. Zo kan bekeken worden of cliλnt en coach elkaar goed begrijpen. Daarna koopt u een strippenkaart van 3, 6 of 9 mailwissellingen. U vraagt via de e-mail een strippenkaart aan. psychologenpraktijk Armando Theunisse stuurt u de factuur via de e- mail. U maakt het bedrag over en de e-coaching kan starten. De strippenkaart is geldig voor een jaar.

Armando Theunisse reageert altijd binnen twee werkdagen op uw hulpvraag. Elke e-mail wordt serieus en grondig gelezen en u krijgt een vlotte reactie. Deze bestaat uit feedback, vragen om zaken te verduidelijken en te exploreren of uit opdrachten. Tijdens het e-coachingstraject besteden we aandacht aan gedachten, gedrag en gevoelens aangezien deze vaak nauw met elkaar verweven zijn.
Indien gewenst kan e-coaching ondersteund worden met telefonisch contact. Het is altijd mogelijk om een live coachsessie af te spreken indien e-coaching toch niet iets voor u is.

Wat zijn de kosten van E-Coaching & Counseling?

Het eerste e-mail contact is gratis

  • strippenkaart bestaande uit 3 e-coachsessies € 90,- (exclusief BTW)

  • strippenkaart bestaande uit 5 e-coachsessies € 140,- (exclusief BTW)

  • strippenkaart bestaande uit 9 e-coachsessies € 220,- (exclusief BTW)

  • Als je werkgever het e-coachingstraject vergoed (informeer bij je werkgever)

  • strippenkaart bestaande uit 3 e-coachsessies € 120,- (exclusief BTW)

  • strippenkaart bestaande uit 5 e-coachsessies € 170,- (exclusief BTW)

  • strippenkaart bestaande uit 9 e-coachsessies € 240,- (exclusief BTW)

  • Het tarief voor het eenmalig intake-gesprek is 78 euro exlusief BTW